Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 147 или Vw golf 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    П.С> Оги дог колко ли алфи има в бг на реално под 350 хил км(за JTD говоря)

Е може и да има сега.............не бъди писимист Но на съответната цена
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
      Гледам само турбо коли гледаш имаш още два вариянта на вървежни коли фиат купе 16В турбо и алфа гтв 2.0 в6 турбо като фията е ... това са върежни коли също както и пунто 1.4 турбо 131 коня
      Благодаря, ще разгледам дали се вписват в бюджета.
      Фиата не е ли 5 цилиндров ?

Comment

Всичко е на късмет,като жените ...
        Според мен ако си намериш читава,гледана кола няма да имаш проблеми,естествено с тая мисъл че окачването е по-кекаво,но пък ако не целиш всяка дупка и си го пазиш не е толкова проблем,иначе да,тдито е по-здраво от към окачване,но пък е уникално грозно и трака също толкова грозно,другото е че за читава помпа-дюза в момента ти трябват 7 хилки поне само да я купиш.И определено в един момент предпочитам да избера италиянка от колкото дъртите голфове,аудита,пасати дето за 2000 година кола искат по 5-6к лв.
        159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

Ба маму .... момчето пита алфа или голф , а вие му напредлагахте още 100 други марки ..

Са по темата .. с Гоуфа си поредната овца във ВАГ групата .. а със алфата ще си Овена , който ще им обръща огледалата + това е и по красива и по комфортна и с повече екстри и е FUN TO DRIVE !
          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
            Ба маму .... момчето пита алфа или голф , а вие му напредлагахте още 100 други марки ..

Са по темата .. с Гоуфа си поредната овца във ВАГ групата .. а със алфата ще си Овена , който ще им обръща огледалата + това е и по красива и по комфортна и с повече екстри и е FUN TO DRIVE !

Абе а си земе А3 1.8 турбо бензин 180 коня по талон с нея не огледалата ще им обръща на талянките а направо с хастара на вън
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
              Абе а си земе А3 1.8 турбо бензин 180 коня по талон с нея не огледалата ще им обръща на талянките а направо с хастара на вън

И точна па тея А3-ки нато ги на барам в малко по високи скорости ( след 70-80 ) ми дишат пръднята
              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Колега чудех се като теб и аз между тди арл моторът на голф 150кс и алфа 147 1.9jtd пак 150кс
                Е след оглед и каране на голфаа и отварянето на алфата ... Просто го реших алфата е по добрият избор за мен 1.9,jtd mjet 16v 150 кс
                Това бе моя избор успех
                Alfa Romeo 147 1.9jtdm 16v Mjet

Comment

И не се намери никой с 147 да му отговори, как е с окачването,цени на частите?Колега,ако е като при 156, пустите му горни носачи,ще си намразиш живота. Като купих моята 156 сложих бюджетни носачи. Не искараха 10к. Смених тампоните, освен неприятното скърцане си заминаха за по малко от 2к. Сега дадох по сто и кусур лева за носач, да видим уж гарантирано добрите носачи колко ще изкарат. След време ще имам точно мнение. Ако горните носачи са като при 156,бягай далече,не го казвам ей така,това е частта която ме накара да намрзя автомобила. Вечно скърцащ и тропащ.
                  Нека някой колега който кара такава да сподели мнение, нека не го обръщаме на говорилня. Ако е същото лайно окачването,ебал съм го и външния вид ще се метна У Гоуфа и ще се наслаждавам на тишината.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

156 и 147 са с еднакво окачване
                    Колко са носачите при АУДИ А3 и на какви цени, отговори си на тоя въпрос и сравни цени в някой сайт за части и мисля, че сам ще си направиш извода. А за чупенето, всичко се чупи...........
                    Last edited by toto99; d.m.y г., 11:36.
                    Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                      И не се намери никой с 147 да му отговори, как е с окачването,цени на частите?Колега,ако е като при 156, пустите му горни носачи,ще си намразиш живота. Като купих моята 156 сложих бюджетни носачи. Не искараха 10к. Смених тампоните, освен неприятното скърцане си заминаха за по малко от 2к. Сега дадох по сто и кусур лева за носач, да видим уж гарантирано добрите носачи колко ще изкарат. След време ще имам точно мнение. Ако горните носачи са като при 156,бягай далече,не го казвам ей така,това е частта която ме накара да намрзя автомобила. Вечно скърцащ и тропащ.
                      Нека някой колега който кара такава да сподели мнение, нека не го обръщаме на говорилня. Ако е същото лайно окачването,ебал съм го и външния вид ще се метна У Гоуфа и ще се наслаждавам на тишината.

Е какво да се намери колега с 147.....и дъщеря ми знае,че окачването на 156-147 е еднакво.....та май говорилнята ти я оформи.
                      И да не съм спам,ще кажа.....щом човека се двууми между голф и алфа...да си се ориентира към голфа.....харесаш ли алфа,няма друга кола.Пари ще хвъчат и в двата случая.
                      Last edited by undy; d.m.y г., 12:22.
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение

Точно затова съм се насочил към Алфата, но питам, за да знам.
                        Все пак е хубаво човек да знае какво го очаква, а не да има изненади.

Comment

С кола 2ра ръка никога не знаеш какво те очаква.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115hp 2003

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                            Е какво да се намери колега с 147.....и дъщеря ми знае,че окачването на 156-147 е еднакво.....та май говорилнята ти я оформи.
                            И да не съм спам,ще кажа.....щом човека се двууми между голф и алфа...да си се ориентира към голфа.....харесаш ли алфа,няма друга кола.Пари ще хвъчат и в двата случая.
                            Мисля следващите дни да ходя да гледам автомобил.
                            Та наисина ли окачването на 147-цата е толкова зле ?
                            За голфа знам, че отпред е макферсон със стоманен носач.

Comment

Щом окачването е като на 156 бягай далече или се ориентирай към друг модел алфа,ако пък си ок да сменяш горни носачи по често от четката за зъби за сумите от 200+лв ок.

Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение

Няма как да скърца ако са сложени качествени носачи. Ще да е от тампоните на долните или стаб щангата.

Comment

Working...
                                X